آیا دیگر نمی‌خواهید فیسبوک داشته باشید؟ در اینجا ما با بیان چگونگی حذف حساب کاربری فیسبوک با شما هستیم. فیسبوک یک شبکه اجتماعی عالی برای ارتباط برقرار کردن با دوستان و یا خانواده‌تان می‌باشد، اما برای بعضی از افراد، تبلیغات، به روز رسانی‌ها و پیام‌های پی‌در‌پی آن واقعا آزاردهنده بوده و به شدت آن‌ها را ناراحت می‌کرد. از این نکته هم غافل نشویم که فیسبوک بسیار اعتیادآور است.

حذف حساب کاربری فیسبوک

در تحقیقی که توسط محققان دانشگاه وینچستر انجام شد، از اشخاصی که به فیسبوک وابسته شده و در واقع به آن معتاد شده بودند؛ خواسته شد تا به مدت 4 هفته از فیسبوک استفاده نکنند؛ چه از طریق سیستم و چه از طریق نرم‌افزار آن، پس از پایان این مدت معلوم شد که بسیاری از آن‌ها از دوستان و خانواده خود جدا شده و احساس کردند که از دنیا ساقط شده‌اند.

حذف حساب کاربری فیسبوک

کاربران فیسبوک معتقدند که حساب کاربری آن‌ها از هیچگونه حریم و امنیتی برخوردار نیست. همچنین بر طبق گفته 25 هزار کاربر اتریشی، فیسبوک به طور کاملا غیرقانونی اطلاعات کاربران خود را به منظور جاسوسی در اختیار آمریکا قرار می‌دهد.

شما برای خارج شدن از فیسبوک دو راه دارید، در روش اول شما می‌توانید حساب کاربری خود را غیرفعال نمایید بدین معنی که نمایه شما حذف خواهد شد اما تمام اطلاعات حساب کاربری شما در سرورهای فیسبوک ذخیره خواهد شد، در واقع این روش برای مواقعی است که شما تصمیم به بازگشت دارید و اما در روش دیگر حساب کاربریتان به طور دائم حذف خواهد شد و شما به هیچ عنوان قادر به دسترسی دوباره نخواهید بود.

آیا بازگشتی در کار خواهد بود؟

در واقع اگر شما فکر می‌کنید که ممکن است دوباره به حساب کاربریتان برگردید و از آن استفاده کنید، باید به اجرای این عوامل بپردازید:

حذف حساب کاربری فیسبوک

توجه داشته باشید که منظور از فعالسازی حساب کاربری خود به طور موقت این است که شما هر زمان که بخواهید می‌توانید به فیسبوک برگردید.

نحوه حذف حساب کاربری فیسبوک

برای این کار شما وارد قسمت تنظیمات شده و در ستون سمت چپ بر روی گزینه‌ غیرفعال کردن حساب کاربری کلیک نمایید و مراحل را طبق پروتکل مشخص شده فیسبوک، انجام دهید تا به تایید نهایی برسید.

آیا بعد از انجام کار، کاربران کماکان قادر به دیدن مطالب ما هستند؟

اگر حساب کاربری خود را غیرفعال کنید، نمایه شما برای سایر افراد موجود در فیسبوک قابل مشاهده نخواهد بود و افراد قادر به جستجوی شما نیستند، اما برخی اطلاعات نظیر پیام‌های ارسال شده به دوستانتان، هنوز هم برای دیگران قابل مشاهده است.

اگر مایل باشید که دوباره به فیسبوک برگردید، می توانید با هر بار وارد کردن ایمیل و رمز عبور خود، حساب خود را دوباره فعال کنید که در این صورت نمایه شما به طور کامل بازسازی خواهد شد.
حذف حساب کاربری فیسبوک

حذف حساب کاربری فیسبوک به طور دائم

اگر مطمئن هستید که دیگر هیچ موقع نمی‌خواهید دوباره از فیسبوک استفاده کنید، می‌توانید درخواست حذف همیشگی حساب کاربریتان را بدهید. در این صورت، پس از حذف حساب کاربری فیسبوک خود، امکان فعال کردن مجدد حساب کاربری شما یا بازیابی هر چیزی که در نمایه خود به اشتراک گذاشته‌اید، امکان پذیر نیست.

کپی گرفتن از اطلاعات مهم

قبل از انجام این کار می‌توانید در محیط فیسبوک یک کپی از اطلاعات خود داشته باشید، برای این کار لازم است وارد تنظیمات فیسبوک شده و در آنجا بر روی واژه کپی اطلاعات کلیک کنید.

حذف حساب کاربری فیسبوک

در مرحله بعد شما باید وارد آدرس شوید و بر روی «حذف حساب کاربری من» کلیک کنید، سپس مراحل دیگر را برای تأیید دنبال کنید.

ممکن است برای حذف موارد ارسال شده توسط شما مانند عکس‌ها، به روز رسانی‌ها و یا سایر اطلاعات ذخیره شده در سیستم‌های پشتیبان چیزی حدود 90 روز طول بکشد و در مدتی که فیسبوک این اطلاعات را حذف می‌کند، دیگر کسی هیچگونه دسترسی به اطلاعات شما ندارد.

روش از بین بردن پیام‌

برخی از مواردی که در فیسبوک انجام می‌دهید در حساب کاربری شما ذخیره نمی شوند. به عنوان مثال، دوست شما ممکن است پیام های شما را در صندوق ورودی خود داشته باشد، باید در نظر داشته باشید که این اطلاعات حتی پس از حذف حساب کاربری فیسبوک شما باقی خواهد ماند، بنابراین برای حذف آن‌ها شما باید با گیرندگان مورد نظر خود تماس گرفته و از آن‌ها بخواهید تا پیام شما را حذف نمایند.

بنابراین برای حذف حساب کاربری فیسبوک خود باید مراحل فوق را به دقت مطالعه کرده و انجام دهید.

آیا شما هم جزو کسانی هستید که تمایل به خروج کامل از فیسبوک دارند؟

Source: Telegraph